Ruimdienst

Ruimingsdienst Geys, uw ervaren specialist voor ruimingswerken in de provincie Antwerpen. Ruimdienst met +10 jaar ervaring.

Bij de ruimingsdienst van Geys bent u steeds aan het juiste adres voor het ruimen en reinigen van septische putten en beerputten. Ook wanneer u uw regenwaterput wilt laten ledigen en schoonmaken kan u op ons rekenen.

Wanneer beroep doen op een ruimdienst?

Zit uw toilet verstopt? Loopt het water in de lavabo niet meer door? Een volle septische put kan verschillende ongemakken met zich meebrengen. Dankzij de vlotte service van onze ruimdienst zijn uw problemen snel weer van de baan. Het ruimen van beerputten en septische putten is dan ook één van onze specialisaties. Als u beroep doet op de vakmensen van onze ruimingsdienst, zal u snel weer kunnen genieten van schoon en proper water.

Ruimingswerken aan een scherpe prijs

U kan steeds op ons rekenen voor allerhande ruimingswerken. Onze specialisatie is het ruimen en reinigen van beerputten, septische putten en regenwaterputten. Vanuit Zoersel (prov. Antwerpen) doen we de rest van de provincie aan om ruimingswerken uit te voeren. Onze garantie? Vakwerk aan een scherpe prijs!

Gratis offerte

Vul onderstaande formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte op maat.

Ruimingswerken Geys in uw regio

Vanuit onze hoofdzetel te Zoersel voeren we ruimingswerken uit in de hele provincie Antwerpen. U kan onze ruimingsdienst treffen in Antwerpen, Beerse, Brasschaat, Brecht, Deurne, Grobbendonk, Halle, LilleNijlen, Ranst, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Veerle, Vorselaar, Wijnegem, Wommelgem, Wuustwezel en Zandhoven.