Tuinaanleg

Geys is de specialist voor tuinaanleg in de provincie Antwerpen. Vanuit onze hoofdzetel te Zoersel leggen we gazon en grasperken aan tegen een scherpe prijs.

Gratis offerte

Tuinaanleg, en meer bepaald het aanleggen van allerhande grasperken, is onze specialisatie. U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring als u een gazon wilt laten aanleggen, maar ook voor allerlei andere tuinwerken.

Laat uw gazon aanleggen door een vakman

Bij de aanleg van een gazon is een goede voorbereiding en bewerking van de grond enorm belangrijk. Alleen door de bewerkingen af te stemmen op de huidige conditie van de grond, kunnen we een optimale groei, kwaliteit en duurzaamheid van uw gazon garanderen. We vinden het dan ook enorm belangrijk om voldoende tijd en aandacht te spenderen aan de voorbereiding en de vereiste bewerkingen. Om uw situatie goed in te kunnen schatten, komen we graag even ter plaatse kijken.

Ook de nazorg bij een nieuwe gazon is heel belangrijk. Kies het juiste moment en de meest geschikte producten om uw gazon te kalken, bemesten, verticuleren, bij te zaaien, … . Uiteraard kunnen we u begeleiden om uw gazon de juiste nazorg te bieden.

Voldoende water is essentieel voor de groei van uw gazon. Als u dat wilt, kunnen we een (tijdelijk) sprinklersysteem installeren om uw gazon van voldoende water te voorzien.

Gratis offerte

Vul onderstaande formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte op maat.