Tuinaanleg

Geys is de specialist voor tuinaanleg bij bedrijven. Vanuit onze hoofdzetel te Zoersel (prov. Antwerpen) leggen we bedrijfstuinen aan tegen een scherpe prijs. Het aanleggen van grasperken is onze specialisatie.

Wanneer u ervoor kiest om een bedrijfstuin aan te laten leggen, versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. Een mooie, groene bedrijfstuin is het ideale visitekaartje voor uw onderneming. Uw pand springt in het oog en bezoekers zullen zich er vanaf het eerste moment welkom voelen.

Laat uw bedrijfstuin aanleggen door de vakmensen van Geys. De afgelopen 10 jaar hebben we naam en faam vergaard als specialist voor tuinaanleg bij bedrijven. Het aanleggen van allerhande grasperken is onze specialisatie. Omdat we grasperken aanleggen door middel van hydroseeding, kunnen we u steeds een snelle oplevering en een scherpe prijs garanderen voor het aanleggen van uw nieuwe bedrijfstuin. Onze diensten gaan veel verder dan het aanleggen van grasperken. Ook voor de aanleg van daktuinen, grindpaden en opritten, het aanplanten van bloemenperken, het plaatsen van tuinhuizen, carports en tuinmeubilair bent u aan het juiste adres.

Het onderhoud van uw bedrijfstuin nemen we graag voor onze rekening. We bieden enkele interessante formules aan voor tuinonderhoud.

Gratis offerte

Vul onderstaande formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte op maat.