Grasmatten

Als u grasmatten wilt laten leggen, rekent u op Tuinwerken Geys. Uw specialist voor de provincie Antwerpen.

Aanleg gazon met grasmatten

Een goede voorbereiding en bewerking van de grond is zeer belangrijk bij elke vorm van aanleg van een gazon. De bewerking wordt steeds afgestemd op de conditie van de grond. Zo kunnen we de groei, kwaliteit en duurzaamheid van uw gazon garanderen. Hieraan wensen wij dan ook voldoende tijd en aandacht te spenderen. Daarom komen wij ook steeds graag ter plaatse kijken.

Ook de nazorg bij uw nieuwe gazon is heel belangrijk. Dit gaat over de juiste periode van het kalken, bemesten, verticuteren, bijzaaien alsook het kiezen van de juiste producten hiervoor. Ook hier kunnen wij u in begeleiden.

Ook voldoende water is noodzakelijk voor de groei van uw gazon. Wij kunnen hiervoor een (tijdelijk) sprinklersysteem plaatsen.

Grasmatten

Heeft u graag direct een mooie, volle en stevige gazon dan zijn grasmatten een aanrader. 2 à 3 weken na de aanleg kan u de gazon al betreden. Grasmatten kunnen bijna het hele jaar door gelegd worden, behalve bij zeer hoge of lage temperaturen of wanneer de ondergrond te nat is. Zowel voor grote als voor zeer kleine tuinen is dit een goede en snelle oplossing. U ziet uw tuin op zeer korte tijd een mooi groen tapijt worden.

Voor het snel dichtleggen van grote oppervlaktes gebruiken wij bigslaps zodanig dat de gazon in een mum van tijd afgewerkt is. Grasmatten zijn ook een oplossing voor een groendak of dakparking op substraat. I.p.v. grasmatten kunnen hiervoor ook sedummatten gebruikt worden. Dit zijn kleine plantjes op een volle mat die zo goed als geen onderhoud vergen.

Grasmatten laten aanleggen?
Contacteer ons!

Gratis offerte

Vul onderstaande formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte op maat.