Over ons

Ruimingwerken Geys, uw specialist voor de provincie Antwerpen. Ook voor tuinaanleg en grondwerken bent u in Zoersel aan het juiste adres.

Gratis offerte

Algemene Tuinwerken Geys is een jong en dynamisch bedrijf dat opgestart werd in 2010 door Andy Geys. Na 3 jaar was het bedrijf voldoende gegroeid en stapte ook zijn broer, Tommy Geys, mee in de zaak.

Recent namen we de ruimdienst van Adriaensen (Zoersel) over om onze dienstverlening verder uit te breiden. We zagen hun specialisaties als ruimdienst en grondwerker als ideale uitbreiding op onze huidige diensten. Naast tuinaanleg, kunnen we u nu ook ruimingswerken en allerhande grondwerken aanbieden. Uiteraard blijven we er naar streven om u de scherpst mogelijke prijs te kunnen bieden.

Als familiebedrijf hechten wij belang aan persoonlijk contact met onze klanten. We willen u de best mogelijke service bieden voor uw beschikbaar budget. Dagelijks sturen we ons team van vakmensen op pad om ruimingswerken, tuinaanleg en grondwerken uit te voeren.

Ook na de beëindiging van de werken kan u op ons blijven rekenen. We willen u een zo compleet mogelijke service na verkoop bieden.

Bij Ruimingswerken Geys bent u aan het juiste adres voor een prachtige en betaalbare tuin, maar net zo goed voor het ruimen, plaatsen of verwijderen van putten, grondverzet en graafwerken.

Gratis offerte

Vul onderstaande formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte op maat.