Over ons

Ruimingwerken Geys, ervaren ruimdienst voor de provincie Antwerpen. Ook voor hydroseeding en het onderhoud of de aanleg van bedrijfstuinen kan u op ons rekenen.

In 2010 zag Algemene Tuinwerken Geys het daglicht. Dit jonge, dynamische bedrijf werd opgericht door Andy Geys. Na 3 jaar, in 2013, stapte ook zijn broer Tommy Geys mee in de zaak.

Recent namen we de ruimdienst van Rene Adriaensen uit Zoersel over om onze dienstverlening verder uit te breiden. We zagen hun specialisaties als ruimdienst en grondwerker als de ideale uitbreiding op onze huidige diensten. Naast tuinaanleg, kunnen we u nu ook ruimingswerken en allerhande grondwerken aanbieden. Uiteraard blijven we ernaar streven om u de kwaliteit die u van ons gewoon bent te kunnen bieden aan de scherpst mogelijke prijs.

Als familiebedrijf hechten wij belang aan persoonlijk contact met onze klanten. We willen u de best mogelijke service bieden voor uw beschikbaar budget. Dagelijks sturen we ons team van vakmensen op pad om allerlei ruimingswerken, grondwerken en tuinwerken uit te voeren. Onze specialisaties zijn het ruimen van putten, hydroseeding en het onderhoud en de aanleg van bedrijfstuinen.

Ook na de beëindiging van de werken kan u op ons blijven rekenen. We willen u een zo compleet mogelijke service na verkoop bieden.

Bij Ruimingswerken Geys bent u aan het juiste adres voor een prachtige en betaalbare tuin, maar net zo goed voor het ruimen, plaatsen of verwijderen van putten, grondverzet en graafwerken.

Op zoek naar een betrouwbare specialist voor ruimingswerken, tuinaanleg of -onderhoud?
Contacteer ons!

Gratis offerte

Vul onderstaande formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk met een vrijblijvende offerte op maat.