Familiebedrijf met broers Andy en Tommy aan het roer

Heel wat ervaring

Ruimingswerken Geys is een echt familiebedrijf met broers Andy en Tommy aan het roer! Wij zijn intussen al enkele jaren actief als ruimdienst. In die periode hebben wij al heel wat septische putten, beerputten, vetputten en regenputten schoongemaakt en geruimd en kennen wij alle kneepjes van het vak. Samen met onze werknemer Rudy kunnen wij terugblikken op heel wat ervaring.

Snelle service

Jij, onze klant, komt eerst. We halen dan ook graag alles uit de kast om jouw put(ten) terug proper en werkend te maken. Daarom komen we ook altijd snel ter plaatse.

Ook voor je noodgeval: als de put echt vol zit!

Een spoedgeval? We werken ook in het weekend als dat nodig is.

Persoonlijk contact met onze klanten

Wij zijn meewerkende zaakvoerders. Wij kennen al onze klanten persoonlijk. Dat vinden wij belangrijk en maakt dat we altijd het beste van onszelf geven!

Vertrouwelijk en op lange termijn

We wijzen mensen graag op het belang om hun septische put, beerput, vetput en regenput op tijd en stond te laten legen en schoonmaken. Zo vermijd je problemen met verstopping en vervelende geurtjes in huis. Daarom komen we graag op tijd bij je langs en op regelmatige basis als dat nodig is. Wij werken vertrouwelijk en denken op lange termijn!

Scherpe prijzen voor een voortreffelijke service

Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en onze voortreffelijke service. Wij werken ook heel volledig en slaan nooit een put(je) over. Elk deksel wordt door ons gelicht!

Altijd gratis en vrijblijvende offerte

Benieuwd wat het kost om jouw beerput, septische tank, regenwaterput te laten ledigen en/of reinigen? We bezorgen je met plezier een vrijblijvende offerte!

Je put vakkundig laten ledigen en reinigen door een voortreffelijke ruimdienst?

Reken op de specialisten van Ruimingswerken Geys!
Bel +32 (0) 472 10 27 37 of mail ons voor je gratis offerte!