Ruimingswerken Geys:
jouw ideale ruimdienst

Wij ruimen jouw put!

Met onze ervaring, moderne technologie en het nieuwste gereedschap, staan wij als ruimingsdienst altijd klaar om jou te helpen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het ruimen, ledigen en reinigen van alle soorten putten:

Wij lichten elk deksel!

Als wij bij jou langskomen om een put te legen en schoon te maken, dan checken we ook alle putten die je hebt. We tillen elk deksel op en inspecteren de put in kwestie.

Je put vakkundig laten ledigen door een voortreffelijke ruimdienst?

Reken op de specialisten van Ruimingswerken Geys!
Bel +32 (0) 472 10 27 37 of mail ons voor je gratis offerte!

Wat zijn signalen die erop wijzen dat het tijd is om onze ruimdienst te bellen?

Heel wat problemen kunnen wijzen op een overvolle septische put, beerput, sanitaire put of andere put. Dit zijn de meest voorkomende:

  • Borrelend wc
  • Verstopte leiding
  • Douche die niet meer goed doorloopt
  • Toilet dat niet meer doorspoelt
  • Het water in de gootsteen of lavabo loopt niet meer door
  • Stank in huis

Toch kan je beter voorkomen dan genezen

Wat voor put ook, laat je beter regelmatig legen en reinigen. Zo voorkom je allerlei ongemakken en problemen. En het is nog beter voor je portemonnee, want een spoedinterventie is duurder dan een gewone ruiming van je put. Ook in het geval van putten legen, is voorkomen beter dan genezen!

Snelle én voortreffelijke service voor een scherpe prijs

Als familiebedrijf en gedreven meewerkende patroons bieden wij onze klanten graag een snelle en voortreffelijke service. Wij komen altijd zo vlug mogelijk langs en gaan aan de slag om je put te ruimen. Op onze ruimdienst kan je altijd rekenen! En dat voor een scherpe, concurrentiële prijs! Je krijgt bij ons op voorhand een duidelijke offerte. Zo weet je precies wat onze ruimingsdienst je kost.

Ruimdienst in jouw regio in de provincie Antwerpen

Onze ruimdienst is vanuit onze thuisbasis Zoersel werkzaam in jouw regio in de provincie Antwerpen. Check hieronder de gemeentes die we bedienen:

Je put vakkundig laten ledigen door een voortreffelijke ruimdienst?

Reken op de specialisten van Ruimingswerken Geys!
Bel +32 (0) 472 10 27 37 of mail ons voor je gratis offerte!