Je regenput reinigen?
Optimale waterkwaliteit gegarandeerd met Ruimingswerken Geys!

Een propere regenwaterput

  • Je regenwaterput laten reinigen door echte professionals?
  • Terug proper regenwater in je wc?
  • Je regenwater ook gebruiken voor je wasmachine?
  • Je auto wassen of ramen lappen met proper regenwater?

Doe een beroep op de regenputspecialisten van Ruimingswerken Geys. Zij zorgen voor fris en proper regenwater.

Hoe komt het dat je regenput vuil wordt of verstopt geraakt?

1

Slib – dat zijn vuilresten die via de goten en regenpijpen in je regenput terechtkomen – zorgt voor bruin en stinkend water. Op de bodem van je regenput vormt zich na verloop van tijd een sliblaag. Die vuile smurrie moet je af en toe verwijderen.

2

Bladeren en mos
Ook bladeren en mos komen via de dakgoten in je regenput terecht. Ze rotten in het water en zorgen zo ook voor stank en een bruin regenwater.

3

Algen
In stilstaand water groeien algen. Ook algen kunnen het water in je regenput sterk vervuilen. Daarom moeten ze regelmatig verwijderd worden.

4

Droge sifon
Een droge sifon zorgt er ook voor dat je regenwater vuil wordt en gaat stinken. Zorg ervoor dat je sifon nooit droog staat.

Je regenwaterput laten reinigen? Geen luxe, maar noodzaak!

Het water uit je regenput is pure noodzaak voor je huishouden. De regenwaterput reinigen zorgt voor schoon en geurvrij water.  Ideaal om je auto te wassen, de ramen te kuisen, het toilet mee door te spoelen en zelfs om je kleren mee te wassen in je wasmachine.

Als je merkt dat het water uit je regenwaterput niet meer fris ruikt of een vies bruin kleurtje heeft, dan is het hoogdringend tijd om je regenput te laten reinigen. Als je je regenput regelmatig onderhoudt en reinigt, blijft de waterkwaliteit optimaal en vermijd je problemen zoals geurhinder, verkleuring en verstopping.

Je regenwaterput vakkundig laten reinigen?

Reken op de specialisten van Ruimingswerken Geys!
Bel +32 (0) 472 10 27 37 of mail ons voor je gratis offerte!

Zelf je regenput reinigen? Geen goed idee!

Wij zorgen ervoor dat je regenput op een professionele manier schoongemaakt wordt. Wij weten niet alleen precies hoe je best een regenput reinigt, wij werken ook enkel en alleen met professioneel materiaal. Je regenput zelf reinigen is niet zonder risico. Het is echt specialistenwerk. Wij komen ook altijd met twee vakmensen langs om je regenput proper te maken. Zo maken we je waterput op een veilige en verantwoorden manier terug helemaal proper!

Hoe reinigen wij je regenput?

1

We maken je regenput voor 90% leeg.

2

We maken je regenwaterput schoon. We kruipen daadwerkelijk in je regenput en maken zowel de wanden als de bodem helemaal terug proper.

3

Slib, mos, bladeren en algen zuigen we volledig weg.

4

We checken of je regenwaterpomp nog goed zit en goed werkt. Zo is het belangrijk dat die pomp niet op de bodem ligt, want dat zuigt ze al het vuil mee op.

5

Optioneel: we vullen je waterput terug met proper water.

Hoe vaak je regenput reinigen?

Dat hangt ervan af hoe snel je regenput vuil wordt. Als jij ervoor zorgt dat er niet al te veel vuil in je regenput terecht komt, dan zal je regenput minder vaak een reinigingsbeurt nodig hebben. Zo kan je roostertjes voorzien op je regenwaterbuizen, je goten regelmatig proper maken, je kan een filter in je regenput voorzien, …

Voor een regenput zonder filter raden we een jaarlijkse schoonmaakbeurt aan. Heb je een filter in je regenput? Dan volstaat het om je regenput om de 3 à 4 jaar te laten reinigen. Wordt je water toch vroeger vuil? Dan bel je best zo snel mogelijk Ruimingswerken Geys!

Scherpe prijs voor het reinigen van je waterput

Hoeveel kost het om je regenput te laten reinigen? We maken graag een gratis en vrijblijvende offerte voor jou. Contacteer ons even per mail of bel ons en we geven je snel onze scherpste prijs voor een propere, frisse regenwaterput!

Waarom kiezen voor Ruimingswerken Geys om je regenwaterput te laten reinigen?

Je regenwaterput vakkundig laten reinigen?

Reken op de specialisten van Ruimingswerken Geys!
Bel +32 (0) 472 10 27 37 of mail ons voor je gratis offerte!